Ledvance start levering nieuw in- en outdoor led-assortiment


 
Nieuwe aanwinsten in het led-armaturenassortiment
 
 
De nieuwe aanwinsten in het in- en outdoor led-armaturenassortiment van LEDVANCE die werden aangekondigd op Light + Building 2018, zijn inmiddels verkrijgbaar.
 
Voor de Planon-productfamilie haalt LEDVANCE alles uit het ontwerp met een laag profiel dat mogelijk is gemaakt door de led-technologie. Een nieuwe toevoeging aan de Planon familie is de Frameless-serie, waarin de volledige basis als lichtemitterend oppervlak dient. De nieuwe armaturen zijn verkrijgbaar als eenvoudige aan/uit-versie, maar ook als aan/uit-versie met regelbare kleurtemperatuur of licht in RGB-kleuren. De vierkante led-armaturen hebben randen in een moduulmaat van 300, 400 of 600 mm; de rechthoekige modellen hebben een lengte van 600 of 1.200 mm en diverse breedten. Alle Planon-armaturen zijn geschikt voor opbouwmontage en sommige kunnen ook worden gebruikt als pendelarmatuur. LEDVANCE heeft onlangs ook de Orbis-familie gelanceerd. De Orbis-familie wordt geleidelijk uitgebreid met de integratie van de led-armaturen die eerder op de markt werden gebracht onder de naam Silara. Sommige modellen, zoals de Orbis Square Sparkle en de Orbis Sparkle, verspreiden een licht glittereffect. Flexibel licht voor bureaus LEDVANCE heeft de Panan-serie armaturen geïntroduceerd om ook bij bureaus led-licht te kunnen gebruiken. Alle modellen bieden warm wit licht met een kleurtemperatuur van 3.000 kelvin en zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, kleuren en technische configuraties. De ingebouwde batterij in bepaalde modellen biedt gedurende enkele uren licht, voor de flexibiliteit om op een plek te werken waar geen voeding is. Andere modellen in de “Panan”-serie kunnen met een aanraaksensor worden aan- en uitgeschakeld, gedimd en aangepast in lichttemperatuur.
 
De Panan Speaker is minimalistisch en multifunctioneel; een ingebouwde speaker in zijn voetstuk, die kan worden verbonden via bluetooth of een jackplug. De Panan Alu USB heeft een USB-A-voedingsaansluiting aan de achterkant. De nieuwe Cabinet LED Panel-onderkastarmaturen van LEDVANCE zijn voor de keuken. Deze armaturen met laag profiel kunnen worden gedimd via een infraroodsensor en bieden uniforme verlichting voor werkoppervlakken in de keuken. De nieuwe LED Spot Kits hebben een montagediepte van 3 centimeter. Zij kunnen worden gedimd met veel standaardlichtschakelaars. De spotlights hebben een metalen behuizing en kunnen over 20 graden worden gezwenkt.
 
Sinds augustus biedt LEDVANCE doe-het-zelvers enkele krachtige lijnarmaturen voor binnenshuis. Deze robuuste LED Power Batten-modellen zijn verkrijgbaar in 2 lichtkleuren en lengten en worden geleverd met klemmen voor eenvoudige installatie aan wanden of plafonds boven werkbanken. Voor kleine klussen rondom het huis is het op een standaard gemonteerde LED Worklight. Deze lichtgewicht, maar robuuste werklichten zijn eenvoudig te dragen en op te stellen dankzij het “quick-lock”-systeem voor snelle vergrendeling. LEDVANCE heeft zijn huidige Endura Style-serie voor outdoortoepassingen uitgebreid. Populair zijn de modellen met sensoren, Up-and-Down-lichten en de versies van roestvrij staal. Deze armaturen beschikken over geïntegreerde led-modules en daglicht- en bewegingssensoren en bieden warm wit licht van 3.000 kelvin.
 
 
 
 

 

Ga terug naar het nieuws overzicht
 • ABB
 • Attema
 • Nexans
 • Osram
 • Eaton
 • Soler & Palau
 • Sylvania
 • Lumiance
 • Wavin
 • JMV
 • Wiska
 • Norton
 • Peha
 • Philips