Imago verlichting actiebrochure

Imago verlichting actiebrochure

24 november 2020

Actiebrochure verlichting 

In samenwerking met alle leden van Imagro is de actiebrochure samengesteld. Deze brochure betreft alleen aanbiedingen op het gebied van verlichting.
U kunt deze brochure alleen openen in het menu Actiefolders nadat u bent ingelog. Hier vindt u ook de overige actiebrochures van FDL en Imagro


 

Over Imagro:

FDL is aangesloten bij de grootste onafhankelijke nationale inkoopgroep: IMAGRO. Imagro is op haar beurt weer aangesloten bij de internationale wereldwijde Imelco organisatie

IMAGRO is opgericht in 1961.

Gezamenlijk vormen wij de grootste onafhankelijke groothandelsgroep van Nederland, met 9 onafhankelijke elektrotechnische en industriële groothandelaren. Samen hebben wij 14 vestigingen door heel Nederland.

De leden van de IMAGRO zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het berekenen, adviseren en uitleveren van elektro en industrieel technische projecten. Onze gezamenlijke expertise: De Industrie, Project  Verlichting, Huis en gebouwen automatisering, Elektrotechnische installaties en Energie zuinige installaties in al zijn vormen.

Onze afnemers bestaan uit: Installatie bedrijven, Industrie, Gemeentelijke instellingen, Elektro detail zaken en zelf installerende bedrijven.

IMAGRO is op zijn beurt weer lid van IMELCO, De wereldwijd leidende combinatie van onafhankelijke Elektrotechnische groothandelaren.

Door onze gezamenlijke inkoopkracht opereren wij dus zeer concurrerend op de Nederlandse markt.

Terug
^

artikelen geselecteerd