banner

FDL for different light

LICHT TECHNISCHE GROOTHANDEL & LICHTADVIES

FDL is naast een Elektrotechnische Groothandel ook een Lichttechnische Groothandel. Wij zijn er voor al uw lichtbronnen, armaturen, aanverwante artikelen en lichtmanagement systemen. Daarnaast heeft FDL Lichtadviseurs om voor grote en kleine projecten indoor of outdoor lichtplannen te ontwerpen . Indien de situatie dat vraagt kunnen ook custom-made oplossingen verzorgd en project specifieke ontwerpen gemaakt worden.
 

FDL onderscheidt zich door persoonlijke benadering en directe lijnen. Ook voor kleine lichtprojecten kunt u een beroep doen op FDL. 
Lichtmerken: FDL is merkonafhankelijk, dat betekent dat wij naast de bekende lichtmerken als, Philips, Signify, Osram, Ledvance en BEGA ook vele andere licht/design merken leveren. 

 

Advies


Waarom?

Iedere ruimte heeft een ander gebruik of zelfs een multifunctioneel gebruik. Het vraagt kennis en kunde om in het oerwoud van mogelijkheden de juiste verlichting te kiezen.
Met dimmers, sensoren, verlichtingskleuren en licht- managementsystemen zijn er vele mogelijkheden. Deze mogelijkheden bieden niet alleen hét verschil in beleving, arbeidsprestatie en welbevinden van de mens maar ook in energie besparing. 
Onze gespecialiseerde lichtadviseurs.......

NAAR ADVIES

Intake


Win tijdig advies in.

Ons advies is om reeds vóór de bouwplannen, renovatie of verbouwing lichtadvies in te winnen en een lichtplan te laten maken.  In dat stadium is het nog mogelijk om de juiste aansluitpunten en voorzieningen te treffen voor een perfect resultaat. 
Buiten het bepalen van lichtpunten zijn er ook mogelijkheden voor lichtmanagementsystemen (LMS) waar vooraf rekening mee gehouden moet worden. Bij LMS moet gedacht worden aan dimmers, sensoren en lichtsturing. 

NAAR INTAKE  

Ontwerp


Van ontwerp naar realisatie

Het maken van een lichtplan is meer dan alleen voldoen aan lichtniveau en gelijkmatigheid. Het vraagt om analyse, visie en doelgerichte oplossingen.
Na een schetsontwerp van de ruimte volgt het lichtontwerp en het definitieve ontwerp na tussentijdse evaluaties met de opdrachtgever.

NAAR ONTWERP  

^

artikelen geselecteerd