banner

FDL dé elektrotechnische- en verlichtingsgroothandel

 
 


VOOR- Elektrotechnische installatiematerialen
- Schakelmaterialen
- Alarm- en intercomsystemen
- Domotica
- Kastenbouw
- Elektrisch verwarmen
- Laadstations voor e-mobiliteit
- Verlichting
 


UW VOORDELEN BIJ FDL- Grootste voorraad installatiematerialen in de regio
- Direct advies door onze technische vakkundige medewerkers
- De nieuwste trends en ontwikkelingen houden we voor u bij
- Trainingen, workshops en lezingen
- Advies van professionele lichtadviseurs voor al uw
  verlichtingsvraagstukken 
- 24/7 bestellen in onze webshop

 


CONCURRERENDE PRIJZEN EN GROTE VOORRAADFDL is een zelfstandige, voorraadhoudende groothandel die deel uit maakt van de Nederlandse (inkoopgroep) Coöperatieve vereniging Imagro. Op haar beurt is Imagro weer lid van de internationale organisatie Imelco. Hierdoor bieden wij gunstige prijzen en ook de grootste voorraad installatiematerialen in de regio. Een extra service van ons is het maken van berekeningen en ontwerp voor lichtprojecten en het assembleren van groepenkasten.  

 

WIE ZIJN ONZE KLANTEN 
FDL is een groothandel en levert uitsluitend B2B. Onze belangrijkste klanten op elektrotechnisch gebied zijn elektrotechnische installatiebedrijven, technische diensten van bedrijven en instellingen, industrie en detailhandel in elekto. Op verlichtingsgebied is ieder bedrijf of instelling die verlichting nodig heeft onze klant. FDL is een elektrotechnische- en verlichtingsgroothandel maar installeert niet. 

 

PERSOONLIJKE AANPAK 
FDL opereert met name in het noorden van het land en bestaat uit 14 betrokken en vakkundige medewerkers. Wij houden van een persoonlijke aanpak en beantwoorden graag direct aan de balie of telefonisch uw (technische) vragen. Onze professionele medewerkers kennen u en u kent ons. U bent bij ons geen klantnummer maar een gewaardeerde relatie.
 

 

TRAININGEN | WORKSHOPS | LEZINGEN 
FDL is uw vraagbaak en technisch adviseur waarop u kunt rekenen. Wij houden de nieuwste elektrotechnische ontwikkelingen en besturingssystemen voor u in de gaten en geven hierover trainingen en workshops. Hierdoor kunt u uw vakkennis vergroten en staat u weer sterker in de markt.

 

^

artikelen geselecteerd